Hvordan kan jeg bestille fotografering?
Først les vilkår her.

Fordi jeg er ikke norsk og snakker ikke flyttende norsk (særlig i telefon) :), det beste metode for å kontakte meg er å skrive en epost til pastelatelier@gmail.com
Jeg anbefaler ikke å sende noe via facebook fanside: www.facebook.com/pastelatelier. Av og til funker postboks ikke godt der og jeg ser ikke meldinger.

Du kan også besøke meg i mitt studio i Froland, Røyrmyr 67, drikke en god kaffe, prate med meg og se på bildene :) Men før skriv til meg for å være sikker at jeg er på sted eller er ledig.
Hvor mange koster fotografering?
Ikke noe :) Fotografering er gratis.
Hvorfor er det sånn? Jeg er ganske ny i fotofag og fotograferer ikke så ofte. Fotografering er lik som øvelse for meg, derfor du betaler ikke for det. Du betaler for resultater - bilder du liker.

Hva får jeg etter fotografering?
2 - 4 uker etter fotografering sender jeg deg en link til ditt privatt online galleri. Der skal du finne de beste bildene fra fotografering. Alle bildene er redigerte og helt ferdige til å kjøpe. Hvert bilde har vannmerke som forsvinner etter betaling. Nå kan du velge bildene du liker best og vil kjøpe. Du lager sin egen bildepakke selv og kjøper så mange bilder du trenger. Der kan du også bestille prints. Etter valg sender jeg deg et faktura. Etter betaling kan du laste dine bildene ned.
Hva koster filer og prints?
Ett digitalt høyoppløselig bilde koster 150kr.
Jeg selger prints i 3 størrelser:
10x15cm koster 50kr i tilleg
13x18 - 80kr i tilleg
20x30 - 100kr i tilleg
Eksempel: Du vil kjøpe 10 digital bilder, så 10x150kr = 1500kr. I tilleg vil du ha 3 prints i str 13x18 og 1 i 20x30. Da har vi 3x80kr = 240kr og 1x100kr = 100kr. Til slutt betaler du 1500kr+240kr+100kr=1840kr for filer og prints.
Hvordan og når betaler jeg?
Som i en butikk du betaler etter at du ser ferdig produkt. Jeg sender deg en link til galleri med dine bilder - du velger hvilke og hvor mange bilder vil du ha, og hvilke og hvor mange prints vil du få - jeg sender deg faktura - du betaler - jeg åpner bildene (uten vannmerke) til nedlasting. Hvis du vil, du kan selvfølgelig se på bildene i studio og betale med kort.
Hvor lenge må jeg vente på bilder?
Redigering tar 2-4 uker. Det er avhenging av hvor mange oppdrag jeg har akkurat nå. I høysesong (november pga julekortfotografering, mai pga kommunion og konfirmasjon) tar det opp til 4 uker. I lavsesong er 1-2 uker.
Hvis du vil vite mer om tid og redigering, les her.
Hvor tar du bilder?
Helst tar jeg bilder i mitt fotostudio i Froland, særlig hvis det er portrett- og gravidfotografering. Her har jeg alt jeg trenger - lys, bakgrunner, klær og alt utstyr. Men for barn kan det være kjedelig i studio og for store familier har jeg ikke nok plass. Derfor det er også mulig å ta bilder hjemme hos deg eller ute på lokasjon.
Hvor lenge tar fotografering?
Så lenge jeg synes at jeg har nok fine bilder :)
Det er egentlig avhenging av hvilken type fotografering tar vi. Nyfødtfotografering tar ganske lenge - minst 3 timer, fordi vi skynder ikke oss. Vi har tid til amme, skifte bleie, klemme og få baby til å sove.
Portrettfotografering tar ca 1-2 timer. Det samme med gravid-, barn-, par- og familiefotografering.
Back to Top